31 maaliskuuta 2015

Näkymää eteisestä hetki sitten


Meille kun astuu eteisestä niin näky vielä muutama viikko sitten oli tällainen. Reissusta kun tulee niin tässä huoneessa huokaisee, miten ihanaa on tulla kotiin. Tässä tilassa ollaan paljon. Onhan tästä kulku makuuhuoneisiin, keittiöön, kylpyhuoneeseen ja olohuoneeseen. 

Nyt tilalle on tullut olohuone sohvineen, joten tila näyttää tällä hetkellä hieman enemmän tältä. Tämä siirto tehtiin, sillä lastenhuoneen remontti toi mukanaan sellaisen muutoksen ettei vieras sänky löydy enää lastenhuoneesta. Tähän aulaan emme viitsineet sitä kantaa, joten parvekehuoneesta tuli vieras/työhuone ja olohuone tuli entiselle paikalleen.

Keinonahkainen vuodesohva sai uuden kodin ja marmoripöytä on viety varastoon. Muuten siitä löytäisi kymmenkuisen päältä istumasta. Sitä riskiä en halua ottaa. Muutenkin sisustus on entistäkin minimalistisempi. Mitään tavaroita ei löydy pöydiltä ja TV- tasonkin alta näkyvät lehtipinot ovat saaneet uuden paikan. Muuten nämäkin pinot löytyisivät koko ajan lattialta. On kyllä mielenkiintoista sisustaa, kun haasteet ovat vähän erilaiset kuin ennen. Olen jopa harkinnut TV:n sijoittamista seinälle. Siinä olisi yksi läpsyttelyn kohde vähemmän.

5 kommenttia:

 1. Tuo harmaa sohva oli ihan luokseen kutsuva löhöpaikka. Meillä kans yritän vähentää tavaran määrää, mutta kummasti sitä aina tahtoo haalia uusia lisää.

  VastaaPoista
 2. Meillä oli kanssa pikkujäbä tv:n kimpussa koko ajan kun oli teidän pikkuisen ikäinen. Mietin silloin tv:n laittamista seinälle, mutta johdot olisi näkyny rumasti. Nyt poitsun ollessa 1,5v saa tv olla jo hyvinkin rauhassa eli koita kestää. Kyllä se ohi menee vaikka ei siltä tunnu. :)

  VastaaPoista
 3. Saara, totta johdot näkyisivät kurjasti. Sitäpä en tullut ajatelleeksi. Kiitos tsempeistä, eiköhän mekin sinnitellä ja pidetä silmällä neitiä kun ottaa jonkun palikan käteen ettei ihan tv:tä sillä läpsyttele niin säästyy tv.

  VastaaPoista
 4. Hei, mikäli joskus haluat luopua tuosta matosta, olisin erittäin kiinnostunut ostamaan sen :) etsinyt ja etsinyt myyntipalstoilta mutta mistään ei löydy enää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun en raaski siitä millään luopua. On niin pehmeäkin jalan alla. Toivotaan että vielä löydät omasi :)

   Poista