02 lokakuuta 2015

Täällä taas!
Täällä ollaan taas! Blogi pysähtyi viime maaliskuuhun. Hui onko siitä jo noin kauan! Tässä puolessa vuodessa on tapahtunut paljon. Keväällä olin niin väsynyt yöheräilyihin ja kaikkeen että päätin keskittyä siihen tärkeimpään eli perheen jaksamiseen. Väsymyksen ja uupumuksen taustaltakin löytyi syynsä, joka onneksi mutkien kautta sekin on tänä päivänä hoidossa. Sen sisäistäminen on ottanut hieman koville, mutta elossa ollaan. 

Viime keväinen on myös muistuttanut minua siitä, kuinka huomista ei voi ennustaa ja miten onnellinen ja iloinen kannattaa tästä hetkestä olla unohtamatta ympärillä olevia. Oma perhe ja ystävät, joista saan olla kiitollinen. Siitä minua muistuttelee tämä meidän olohuoneen seinällä oleva perhekuva, jossa on juuri se tunnelma ja fiilis minkä haluaa meillä säilyvän.

Nyt kun äitiysloma on ohi ja se oikea arki alkanut, on hyvä myös jatkaa blogin parissa. Innolla tähän taas ryhdyn ja kotikin on saanut päivitystä syksyyn! Tummat sävyt ja syksyn keltainen on nyt niin mun juttu niin sisustuksessa kuin syyspukeutumisessakin. Täällä on ainakin innokas bloginkirjoittaja!

Tervetuloa mukaan! 

3 kommenttia: