01 maaliskuuta 2015

Pop- blogit ja minustaOletteko kuulleet Pop- Blogeista? Minä sain vinkin tästä ja otin selvää tarkemmin. Pop- blogit on ryhmä, joka koostuu Pohjois-Pohjanmaan alueella olevista sisustus- ja lifestylebloggaajista. Nyt on helppoa löytää oman alueen sisustusbloggaajia samasta paikasta. Uusia juttuja, ajankohtaista tietoa ja tapahtumia. Nyt sieltä löytyy myös blogini! Klik! Facebookia unohtamatta täältä!
Tänne löytää nyt varmasti moni uusi lukija tiensä, joten nyt onkin hyvä kertoa vielä vähän tarkemmin kuka täällä ruudun toisella puolella bloggaa.


Kuka?

Olen vähän alle kolmikymppinen 9 kuukautta vanhan pienen äiti ja yhden tuleva vaimo Oulusta. Koti on minulle tärkeä ja haluan viihtyä siellä. Vaikka kodin tekevät ihmiset se on myös paljon muuta. Tila rentoutumiselle ja pysähdykselle arjen kiireen keskellä. Sen vuoksi haluan panostaa kotiin ja siellä oloon.

Millainen koti?

Asumme 70- luvulla rakennetussa kerrostalossa noin neljä kilometriä Oulun keskustasta. Ostimme asunnon puolitoista vuotta sitten ja remontoimme sen kerralla katosta lattiaan. Asunnossamme on 105 neliöä, kaksi makuuhuonetta, olohuone, aula/ruokailutila, keittiö ja kylpyhuone.

Miksi sisustusblogi?

Olen ollut jo nuoresta asti hyvin kova sisustamaan. Sain 10 -vuotiaana oman huoneen ja sen jälkeen siellä tapahtui jos minkäkinlaista muutosta mm. kalusteet vaihtoivat paikkaa tuon tuostakin. Vanhempien ollessa reissussa raahautin naapurin tädillä meille kotiin Askosta ostamani puutarhapöydän, jonka olin ajatellut itselleni koulupöydäksi. Kerran myös maalasin kaikki seinät tummanruskeaksi. 

Hakeuduin opiskelemaan sisustusalalle. Lopulta mutkien kautta sisustamisesta tulikin enemmän harrastus kuin työ. Nyt blogi on minulle työn vastapaino. Pääsen blogin kautta toteuttamaan luovuuttani niin sisustamisen, kirjoittamisen kuin valokuvaamisen saralla. Ei ole kuitenkaan poissuljettu etteikö sisustusala houkuttelisi.

Mitä haluat tuoda blogilla lukijoillesi?

Haluan, että blogini kautta välittyy kuvista tunnelmia. Rakastan valoisuutta ja tietynlaista harmoniaa. Toivon, että lukija saa kuvista inspiraatiota, vinkkejä ja hyvää fiilistä. En toivo, että kukaan ajattelee että meillä näyttää aina kuten kuvissani. Nykyään on vähän liiankin tuttua, että rajaan kuvista mm. talouspaperirullatelineen keskeltä keittiön pöytää tai leluja lattialta.

Mitä oli ennen Uudessa Valossa blogia?

Kirjoitin opiskeluaikanani Lahdessa asuessani blogia Unique Vintage. Blogissa sisustettiin pikkurahalla, tehtiin paljon kirpparilöytöjä ja askarreltiin. Ouluun muuttamisen myötä perustin Uudessa Valossa –blogin ja siirsin vanhan blogini sivuun. Mielestäni uuden blogin nimi oli oikein osuva, sillä olihan elämässäni tapahtunut paljon ja katsoin elämääkin ihan uusin silmin uudessa kaupungissa, ja uudessa kodissa.
Muita aiheita blogiin?

Haluan pitää tämän blogin ihan sisustusblogina. Olen välillä tai useinkin miettinyt, että alkaisin kirjoittamaan uutta blogia lapsiperheen arjesta. Ottaisin siihen enemmän mukaan tuntemuksia pienen lapsen vanhemman näkökulmasta, niin sanoin kuin kuvin. Joskus tuntuu, että voi kun olisi paikka johon purkautua arjen asioista. Nykyään pienen lapsen vanhempana vertaistukea kaipaa todella paljon. Olenkin lukenut todella paljon blogeja aiheesta. Olen kuitenkin päättänyt, että jaan nämä asiat mielummin läheisteni kanssa. Onhan minulla myös äitejä paljon ympärillä, joille puhua. Olen siitä onnekas.

Mitä tulevaisuudessa?

Sisustusblogi jatkuu niin kauan kuin kamera laulaa ja innostun asiasta. Huomaan, että toisinaan kuvaamiseen ja kirjoittamiseen on boostia todella paljon ja toisinaan se on työlästä. Arjen keskellä pysähtyminen blogin pariin tuntuu välillä todella haasteelliselta. Teen tätä niin kauan kuin tuntuu hyvältä. Tänä vuonna haluan tuoda blogiini enemmän asiaa remontista ja palaankin reilu vuoden takaisiin tunnelmiin Before- after postauksilla. Toki meillä myös on suunnitelmissa tehdä remonttia lastenhuoneeseen, joten siitäkin on tulossa postauksia. 

Uusi kotikin olisi haaveissa, vaikka tästä nykyisestä todella pidämmekin. Olemme katselleet omakotitaloja ja oma piha houkuttelisi kyllä kovasti. Minä haluaisin rakentaa kivitalon, mutta en jotenkin saa toista osapuolta rakentamisesta innostumaan. Saa nähdä mitä tuleman pitää. Kannattaa pysyä kuulolla!

       Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin lukijat!

4 kommenttia:

 1. Kiva oli lukea kuka siellä bloggaa :) Hyvä postaus siis. Minä taas luen todella vähän perheblogeja, vaikka niistä ihan varmasti saisi hyviä ideoita omaan arkeen lasten kanssa. Koska oma arki on melko työntäyteistä 4- ja 3-vuotiaiden sekä 9 kk ikäisen kanssa, pidän blogivierailut mielelläni sisustusblogeissa, ikäänkuin vastapainona arjelle.

  Ennen ja jälkeen kuvat remontista kiinnostaa, joten niitä odotellessa! Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana, tosi kiva kuulla. Meillähän on melkein samanikäiset pikkuiset. Olen samaa mieltä että sisustusblogit on hyvä arjen vastapaino. Hyvää kevättä!

   Saa nähdä jos seuraavassa blogitapaamisessa törmätään :)

   Poista
 2. Kiva oli lueskella kuka siellä kirjoittelee :-) Itsekin hiljattain Pop-bloggareihin liittynyt :-)

  VastaaPoista
 3. Minna, mukava kuulla. Olen löytänyt monta uutta mielenkiintoista blogia Pop-blogien kautta. Piti heti vierailla sinunkin blogissa. Teillä on kaunis valoisa koti.

  VastaaPoista