11 toukokuuta 2014

Viittä vaille äiti
Tämä äitienpäivä onkin hieman erilainen. Ollaan ihan kaksin kotosalla. Tavallisesti vietämme äitienpäivää nauttien hyvää ruokaa isolla porukalla äitejä kukin ja lahjoin onnitellen. Tällä kertaa menikin toisin ja lahjat nököttävät pöydällä. Päätettiin jäädä kotiin, kun matkaa äitienpäivän juhlintaan on 100 kilsaa. Näytti nimittäin eilen siltä, että pääsenkö jopa itsekin äitienpäivää viettämään, mutta tuleva vauva taisikin vain herätellä meitä. No ainakin reitti sairaalaan on tsekattu ja kassitkin valmiina, kun tositoimiin sitten viimein myöhemmin mennään. Nyt ollaan hissukseen.Äitienpäivän kunniaksi meillä kuitenkin leivottiin Keltaisen talon elämää- blogin Maijan ohjeella 
suussasulavaa suklaapiirakkaa. Vähän oikaisin ohjeessa niin, että keitetyn kinuskin sijaan levitin pohjalle karamellisoitua maitoa suoraan tölkistä. Samaa, jota käytän Banoffee- kakun tekoon. Lähikaupasta ei löytynyt Daim- rakeita, vaan lopulta sulatin suklaakerroksen Maraboun Daimsuklaa-levystä. Onnistui se näinkin! Nam!

Me jatketaan äitienpäivän viettoa hyvin rauhallisesti. Kummallakin on kovin odottavat tunnelmat ja ei oikein tiedä miten ajan saisi kulumaan. Ulkona satelee, joten raitisilma saa odottaa. Se taitaa olla leffapäivä tänään ja tuleehan illalla jääkiekkoakin. Oikein mukavaa äitienpäivää kaikille!


Psst! Vinkkinä, että blogia on nyt myös helppo seurata Facebookin kautta! Käy tykkäämässä!

2 kommenttia:

  1. Tämä Äitienpäivä on teille ja meille erilainen, ikimuistoinen. ;) Ensi vuonna äitienpäivä herkkujen ääressä meitä äitejä onkin yksi lisää ja pienin tulokas mukana, :)

    VastaaPoista
  2. Ensi vuonna äitienpäivänä meitä tosiaan yksi enemmän ja juhlimme kyllä äitienpäivää isolla porukalla tämänkin vuoden edestä.

    VastaaPoista