18 maaliskuuta 2014

AuringonkeltaistaAuringon valo suorastaan tulvii ikkunasta ja kaikki verhot pitää vetää kiireesti auki heti kun herää. Aurinkoisesti alkoi myös viime lauantain aamu, kun uunissa paistuivat croissantit ja mehu puristettiin itse appelsiineista. Viikonlopuissa parasta on nukkua pitkään ja nauttia aamupala pitkän kaavan mukaan yhdessä. Allekirjoittanut ei vaan oikein tätä pitkään nukkumista hallitse, vaan herää jo viimeistään yhdeksältä.
Tämä kotonaolo sai tällä viikolla jatkoa ja olenkin ahkerasti saanut lepäillä ja kasvatella masua siinä sivussa auringonpaistetta sisältä käsin ihaillen. Kovasti siellä masussa jo liikutaan etenkin iltaisin ja aamulla aikaisin. Nyt mennään päivä kerrallaan, rauhallisesti.
Andyt, joita teille vilautin aiemmin tosiaan pääsivät olohuoneen seinälle sohvan päälle.  On ne niin ihanat. Tarkkasilmäiset voivat havaita oikealla tulevan lastenhuoneen. Sinne laitettiin jo raitaverho ja siellä odottelevat myös vaunut.

3 kommenttia:

  1. Vielä on levollisen rauhallista ja niin siistiäkin,,,mutta pian taitaa olla pyykkiteline pieniä pyykkejä pullollaan ja tiedä vaikka teidän komea talouspaperi telinekin päätyy aika ajoin ruokapöytäänkin. ;)

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka kaunista ♥ ja ihanan näköinen aamupala :)

    VastaaPoista
  3. Aivan niin, pitääpä ottaa kesällä kuva vastaavasta aamupalasta. Saa nähdä miltä ympärillä näyttää.

    VastaaPoista