14 elokuuta 2014

Muutto kotona osa 2Kuten aiemmin kerroin meillä vaihdettiin kahden huoneen paikkaa keskenään. Uusi olohuone siirtyi asuntomme perälle huoneeseen, josta pääsee myös parvekkeelle. Sohva pääsee nyt kylpemään valossa paremmin kuin ennen. Ja pakko myöntää, että mieheni hakemaa pesävaikutelmaa kyllä löytyy. Aiemmasta olohuoneesta löytyy juttua täältä. Olohuoneessa on nyt mukavasti omaa rauhaa. Tämä muutos sai kyllä sisustusvimman meille toden teolla. Nyt tekee mieli laittaa uutta ja ensimmäinen hankinta olikin tuo Laituri tyyny Kodin ykkösestä.  Mielessä on myös pari DIY vinkkiä, joista lisää myöhemmin. Syksyn tullen alkavat myös tummemmat sävyt houkuttelemaan enemmän. Tummanharmaata tuokin olohuoneeseen tämä meidän nuorimmaisen  lepotuoli, johon meillä on myös mukava lelukaari. Lehden keinuessa voi leikkiä ja keinuun on mukava myös torkahtaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin mukavaa viikonloppua! Me pakataan taas kamat ja suunnataan reiluksi viikonlopuksi pohjoiseen vanhempien luokse.

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä tuo teidän upea sohva on tai muistatko mallia?

    VastaaPoista
  2. Laura, sohva on ostettu kodin ykkösestä reilu vuosi sitten. Malli ei kyllä ole muistissa ollenkaan. Eipä hoksattu viime käynnillä katsoa oliko kyseistä sohvaa enää saatavilla. Ollaan tykätty kyllä, mut yks miinus on että istuintyynyt meinaa välillä karata selkänojatyynyjen alta.

    VastaaPoista