12 elokuuta 2014

Muutto kotona osa 1

Kotona ei ole sisustusrintamalla tapahtunut oikein mitään, mutta nyt tapahtui. Mieheni on puhunut jo pitkään, että haluaisi siirtää olohuoneen kalusteet perähuoneeseen, joka tähän asti on toiminut meillä työhuoneena olohuoneen takana. Mieheni mielestä pesämäinen olohuone voisi olla aiempaa avaraa tilaa mukavampi ja miten mukava siellä olisi pimeitä syksyiltoja viettää villapeittoon käpertyneenä kynttilän valossa. Lupasin miehelle, että kun hänen kesäloma alkaa ja ristiäiset on ohi niin ainakin kokeillaan sohvaa toiseen tilaan.
No loma alkoi ja työkaverini oli meillä iltakahvilla. Eipä aikaakaan kun sohvaa kiikutettiin jo uuteen huoneeseen. Minä en pysynyt ollenkaan perässä kun kalusteet vaihtoivat paikkaa. En ollut ollenkaan huolissani tulevan olohuoneen järjestyksestä vaan siitä, miten sohvan siirryttyä tila kalustetaan. Siihenhän piti tulla ruokapöytä, työpöytä ja vuodesohva. 
Olen kyllä lopputulokseen tämän tilan osalta hyvin tyytyväinen. Tuntuu kuin oltaisiin muutettu ihan uuteen asuntoon. Ruokailutila on upeasti huoneen keskellä ja sohvalta voi nyt ihailla vehreää maisemaa. Matto ongelmakin ratkaistiin tänään piipahtamalla Iskun alessa ja sieltä löytyikin todellinen helmi kokonaisella viidellätoista eurolla. Tämä ilta onkin sitten vietetty perheen kesken matolla istuskellen ja köllötellen sekä ihaillen miten neiti vaan kasvaa ja kehittyy. Seuraa niin tarkasti ja nauraa minkä kerkeää.
3 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunis koti teillä on ja tuo matto on upea!!!

    VastaaPoista
  2. Jopas onkin hauska matto. Muutos pitää tulla pikapuolin paikanpäälle katsastamaan ja teidät lämmöllä halaamaan. <3

    VastaaPoista