22 joulukuuta 2013

Tulossa valkoinen jouluLunta on satanut viime päivät urakalla. Se tietää siis meille valkoista joulua. Kelpaa sanon minä. Urakalla on myös paketoitu viimeisiä paketteja, sillä jouluaattoon on tosiaan vain muutama yö. 


Toivottavasti lunta saadaan koko maahan. Nimittäin  minusta joulutunnelma tulee juuri valkoisista hangista ja pikkupakkasesta. Jouluvalot ja kynttilätkin valkoista vasten näyttävät upeilta.

Tänä vuonna joulukortistelu on mennyt melko lailla viimevuotisilla lukuunottamatta tuota Oululaisesta sisustusliikkeestä ostamaani TineK pikkuista kuusta ja Bauhausin suurta paperitähteä. Paperitähti sopii kuin nenä päähän suuren ruokapöytämme taustalle ikkunaan. Ensi vuonna meillä vallitseekin sitten ihan uudet jouluperinteet ja joulu on aivan toisenlaista kuin tähän asti. Perheemme kasvaa yhdellä jäsenellä. Kesän korvilla meille syntyy pikkuruinen ihme. 

1 kommentti:

  1. Voi ei, olisipa etelässäkin lunta! Katselen Vantaalla työpaikan ikkunasta ulos ja näkyy vain ankeaa pimeyttä ja vesilammikoita. Tänään kävi kemiläisiä asiakkaita, jotka kauhistelivat kuinka täällä voi saada joulutunnelmaa kun ei ole lainkaan lunta. Niinpä! Joten nauttikaa valkeudesta(:

    VastaaPoista