20 joulukuuta 2013

Kuusen tuoksuista joulua

Tänä vuonna jouluvalmistelut alkoivat kyllä jo heti joulukuun alussa, mutta silti tuntui että kiirettä piteli koko kuukauden. Kotia on koristeltu joulukuntoon pikkuhiljaa. Postaukset ovat vain jääneet vähemmälle. Pikkujoulujakin on vietetty kotonamme muutamat ja meno on ollut aika jouluista, viime aikoina etenkin.


Kunnon kuustahan ei tähän pirttiin tänä vuonna tuoda. Johtuen siis siitä, että olemme joulunpyhät ja viikonloput joulun ympärillä vanhemmilla- ja appivanhemmillani. Siellä saamme kyllä nuuskutella oikean kuusen tuoksua ja nauttia sen tunnelmasta pyhien ajan. Tämä kuusi on Ikean luomus ja toimii vuodesta toiseen. Parasta siinä on aito ulkonäkö ja kastelun vähyys, vain tuoksu puuttuu.


 Kotimme jouluväritys ei yllätys yllätys ole punainen, vaan mukana on paljon harmaata ja valkoista. Jotain punaista saattaa pilkistää siellä täällä. Nuo kuusenpallot ovat jo aikoja sitten askartelemani massapallot, jotka saivat ympärilleen villalankaa ja yksi palloista liitutaulumaalia. Tuon karhun löysin marras-joulukuussa käydyllä Helsingin visiitillä Hemtexistä. Ihanan talvinen sekin. 3 kommenttia:

  1. Eikö olekin, eikä mikään kankainen kuin ne yleensä on.

    VastaaPoista
  2. Teidän kodin Itsenäisyyspäivä- ja pikkujoulutunnelmasta pääsimme me nauttimaan.
    Kotinne oli somistettu niin somasti pientä kuusta myöten. :)

    VastaaPoista