12 syyskuuta 2013

Juhlavalmisteluja


Täällä järjestetään juhlia. Juhlan aiheitahan on monia. Valmistuttiin keväällä rakennusmestarini kanssa ja onhan aihetta uudessa kodissakin. Olemme lähettäneet kutsut molempien sukulaisille ja meille läheisille ihmisille n.80 hengelle. Toki tiesimme, että osa porukasta ei mitenkään voi tulla, mutta kuinka tärkeää meille on, että kaikki on kutsuttu. Tähän porukkaan eivät ikävä kyllä mahtuneet minun upeat työkaverit, mutta illanistujaiset on tulossa. Odottakaapa vaan toverit.

Juhlajärjestelyt kovassa vauhdissa. Kotimme lisäksi käytämme juhlissa alakerrassa olevaa taloyhtiön kerho/kokoustilaa. Sehän on juuri asuntomme alapuolella. Laitamme tilan oikein viimeisen päälle juhlakuntoon. Sitä varten olen hankkinut valkoisia pöytäliinoja, kukkamaljakoita, marmorilaattoja, tehnyt Nakun ohjeella Pompomeja, haalinut kasan kynttilöitä jne.
Juhlan väritys on tietenkin yllätys yllätys musta, valkoinen ja harmaa. Pienen lisän tuovat luumu ja minttu. Tietenkin tuoreet kukat, valopallot ja kynttilät tuovat juhlijoille ihanaa tunnelmaa. Unohtamatta lasipurkkeja, joita ripustamme ulos pihapuihin.


Eilen pyöritimme satoja lihapullia ja tänään jatkuu. Perjantaina haemme juhlatilan avaimet ja sitten voimmekin aloittaa tilan järjestelyn. Nyt vaan odottelemme, että viimeisimmät ilmoittavat tulostaan. Oi pääsitte kurkkaamaan parvekehuoneeseemme. Näkymä on siis suoraan keittiönpöydältä. Ai niin, käykääpäs kurkkaamassa kun Julian perhe vieraili meillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti