28 elokuuta 2013

Uusi koti!

Siis VIHDOIN ollaan päästy asustelemaan uuteen kotiin! Voi näitä näkymiä, joista muutama kuukausi sitten vasta haaveiltiin. Nyt kolmen viikon asustelun jälkeen koti tuntuu niin omalta ja meidän näköiseltä. Pieniä viilauksia vaille, niin avot! Voin kertoa, että ei oikein edes tiennyt mistä kuvaamisen aloittaa, joten laitan tässä teille makupaloja vähän sieltä ja täältä. 


Olen niin rakastunut tuohon metsämaisemaan, joka ikkunasta avautuu. Istun useasti aamulla teekuppi kädessä maisemaa ihaillen. Eihän tuohon voi verhoja edes kuvitella.
Se joka on kokenut tällaisen urakan, niin kyllä tietää mikä helpotuksen määrä nyt on. Huomaa, että lievää väsymystäkin on ilmassa, oltiinhan koko kesä ihan kiinni remontissa. Mut tästä on nyt hyvä aloittaa syksy ja alkaa suunnittelemaan valmistujais/tuparijuhlia. Kutsuja lähti juuri postiin!
6 kommenttia:

 1. Löysin jotakin kautta blogisi ja liityin lukijaksi. Teillä on kyllä kaunis koti. Esittelehän sitä lisää :)
  Itse miettinyt olohuoneeseen uuden maton ostamista, niin kiinnitin huomiota tuohon mattoon. Mistä se on tai minkä merkkinen?
  Tulehan vierailemaan meillä Varvikossakin http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hei, teillä on ihanan näköistä, niin vaaleaa, näyttääpä olevan sama lattia kuin meillä. Saanen kysyä, mistä on olohuoneen vaalea matto, meillä hakusessa samanmoinen? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Irina!

  Marru ja Jasmiina, matto löytyy Askosta. Malli on Kioto ja värinä harmaa. Ollaan tykätty kovasti. Hei nyt matto-ostoksille. Askossa näyttäisi olevan kanta-asiakaspäivät! Marru, sinullakin mukavan oloinen blogi! Jasmiina, teille remontti-iloa! Lopussa kiitos seisoo!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia vastauksesta. Nyt olisi tosiaan kanta-asiakaspäivät. saa nähdä raaskiiko kuitenkaan vielä ostaa. Aika usein askossa kyllä alennuksia :)

  VastaaPoista
 5. Se tunne on kyllä jotain aivan ihanaa! Meillähän ei tosin vieläkään ole remppa täysin valmis vaikka heinäkuussa aloitettiin (ja kaverit ihmettelee mikä meitä siinä häiritsee kun asunnossa voi kumminkin asua...:D). Mutta onnea uuteen kotiin, näyttää todella kauniilta! Dsr-tuoleja meillekin tulossa tässä jossain vaiheessa, toivottavasti:) Jään lukijaksi.

  VastaaPoista