04 toukokuuta 2013

KisastudioVietin eilisen illan kotisohvalla katsoen kiekkoa. Kyllä, luitte aivan oikein niin jääkiekkoa.  Erätauot käytin kuitenkin hyvin sisustellen ja siivoten. Toinen puoliskoni oli vielä lähempänä nimittäin peliareenalla. Siellähän tämä televisiossa vilahti. Olen onnellinen, ettei puoliskoni ollut Suomi paidassa, maalausten ja peruukkien kera. Olipa jännä peli. Hyvä Suomi, tästä se lähtee!


Kisaeväiksi valikoitui tällä kertaa ihania makuja: briejuustoa, melonia ja makeita mansikoita sekä juomana raikasta ja kuplivaa Novellea. Nam! Kylläpä maistuivat mansikat makeilta kaiken harmauden keskellä. Kesää odotellessa, nimittäin ainakin täällä Oulussa sataa, sataa ja sataa.


Loppuviikonloppu kuluukin sitten laattojen, ja maalimallien parissa. Nyt en puhu meidän remontista vaan kummieni keittiöstä, joka saa aivan uuden raikkaan lookin. Keittiömalli on valittu, mutta mun tehtävä on suunnitella välitilan, laattalattian, seinäpintojen ja tekstiilien väritys. Suunnitelma on jo hyvällä mallilla ja ei muuta kuin viimeistelemään.

Rentouttavaa viikonloppua!


Psst. Mitäs sanotte olohuoneen uudesta matosta? Hankimme sen alunperin työhuoneeseen, mutta se oli sinne liian iso. Toi nyt mukavaa muutosta olohuoneeseen. Taitaa löytää myös uudesta kodista paikkansa.

1 kommentti:

  1. Vastavierailulla olen, ihanan blogin löysin ja liityin lukijaksesi :). Terkut!

    VastaaPoista