08 syyskuuta 2014

Vihreää

 Kesä ei tehnyt viherkasveille ihmeitä. Ruokailutilan nurkassa ollut oliivipuu sai kyytiä jo ajat sitten ja muut viherkasvitkin ovat jotenkin kulahtaneita. Ikeasta löytyi ruokailutilaan tämä vehreä yksilö. En oikein tähän asti ole innostunut  näistä isolehtisistä kasveista, mutta tämä tuo mukavaa vaihtelua. Huomaatteko muuten.. Ruokailupöytä on päässyt takaisin ikkunan eteen entiselle paikalle. Meillä tuli ikävä luonnonvaloa ja metsämaisemaa.

Vihreyttä ja väriä saatiin myös tuoreista kukista. Lidlin liljakimpusta löytyi myös tämä vehreä oksa, joka sopii mukavasti olohuoneen tason päälle. Tason päälle pääsi myös H&M:n harmaa kynttilä, joka odottelee jotain mukavaa iltaa, milloin käperryn viltin mutkan elokuvaa katsomaan. Katsotaan milloin tämä luxus hetki koittaa. 


Noista kuvista olen ihan innoissani. Löysin Smartphotolta mahdollisuuden teettää omista kuvista polaroid kuvia. Näitä voisi tilata vielä lisää. Eipä paljon tarvinnut yhdestä kuvasta pulittaa. Mukava idea moneen tarkoitukseen. Esimerkiksi lahjapaketin päälle kortiksi, jonne onnittelut voi kirjoittaa alapuolelle.


1 kommentti: