30 tammikuuta 2013

Paperipussinväristä ja harmaata

Täällä ollaan oltu hiljaa blogirintamalla. On ollut monenlaista ja viikonloputkin täynnä ohjelmaa. Nyt tuleva viikonloppu ollaan kuitenkin kotosalla ja ladataan akkuja kaikessa rauhassa. Meillä on nimittäin aika hurja kevät. Molemmat tehdään juuri opinnäytetöitä ja valmistumisen tahto kevääksi on kova. Lisäksi molemmilla on työrintamalla paljon uutta. Olemme myös innostuneet liikkumaan entistä enemmän ja myös syömään terveellisemmin, joten uudenvuoden lupaukset on myös hyvin täytetty ainakin tammikuun osalta. Kohti kesäkuntoa siis hyvällä vauhdilla.
Kuten jo aiemmin kerroin, tein myös sisustussuunnitelmia pienen tytön huoneeseen ja vielä samaisen perheen olohuoneeseen. Ihanaa, mutta tosiaan aikaa vievää puuhaa.
Kun sain sisustussuunnitelmani valmiiksi, päätin palkita itseni String- hyllyllä. Paikalliselta Vepsäläiseltä löytyi yksi ainokainen kappale ja se lähti meidän matkaan. Vaikka hylly onkin monessa blogissa jo nähty, niin omalla seinällä näyttää niin kauniilta. Hyllylle pääsi myös Mummilta peritty kirja, joka on niitä ainoita kirjoja mitä tässä talossa on. 
Mies tuumasi, että mikä tämä ruskea väri oikein on. Kerroin, että tälläinen paperipussin värinen. Väri antaa ihanasti lämpöä vaalean ja harmaan kaveriksi. Näillä mennään kohti kevättä. Niin ja keittiöpyyhekin Anno sarjalta kotiutui myös viime Kodin Ykkösen reissulta. On se niin nätti kans. Nyt iltavuoron pariin töihin!9 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköistä :) Kauniita juttuja hyllyllä!
  Mikä tuo pyöreä ylähyllyllä oleva juttu on?
  Entä mistä etummainen sohvatyyny? :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis on hylly ja seinallenne kyllä sopii. Vaan kuulehan, mikä on tuo hauska taulu hyllyn vieressä? Se tosi hauska.

  VastaaPoista
 3. Anu, tuo pyöreä on RK Designin pannunalunen, tilattu täältä http://www.rkdesign.bigcartel.com. Meillä ollut enemmänkin tarjottimena tai alustana. Sohvatyyny on Hemtexin mallistoa, hankittu syksyllä 2011. Toinen puoli on valkoinen ja toinen musta. Tykkään siitä, että tyynyssä voi vaihtaa vaan puolta ja tulee heti eri tunnelma.

  Annastiina, taulu on samaiselta RK Designilta tai siis juliste sieltä ja kehykset Ikeasta.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava seinähylly. Tuollainen tulee meillekin, kukahan on mahtanut ehdottaa? Riikka

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä ihana,kevyt ja ajaton. Sopii moneen paikkaan ja String-järjestelmistä saa vaikka mitä aikaan.

  VastaaPoista
 6. Ihana taulu! Ei vaan toiminut tuo nettisivu, niin ei päässyt ihastelemaan.

  VastaaPoista
 7. T, siellä onkin tauko ja jatkavat kauppaa maaliskuussa. Ei enää kauan taukoile. Oman julisteen hankin juuri ennen joulua kun oli tarjoukset siellä päällä. Odotellaan innolla RK Designin uutuuksia.

  VastaaPoista
 8. Heipsan! Olen tässä koittanut metsästää tuollaista laatikkoa (toiseksi viimeinen kuva) ja pystyisitkö kertomaan mistä tuollaisia saisi! Olen vain löytänyt joko valkoisia tai mustia ja jopa neonin värisiä mutten mitään ruskeaa! Omistan yhden samanlaisen laatikon mutta tarvitsisin 3kpl lisää, jotta hyllyni olisi täydellinen!

  VastaaPoista
 9. Hei Alisa,ruskea laatikko on hankittu viime keväänä Ikeasta. Laatikko on KASSET-sarjaa. IKEAn nettisivujen mukaan vastaavia sieltä ei saa enää. Toki hetkeen en ole paikan päällä käynyt mikä on myymälän tarjonta.

  VastaaPoista