04 tammikuuta 2013

JoulupukiltaTänä vuonna olin ollut kyllä ihan super kiltti. Melkein henkeä haukoin kun paketteja availin. Oma kultani oli hankkinut minulle sen yhden unelmistani, nimittäin Michael Korsin rannekellon. Käytiin tätä kerran Stockmannilla ihailemassa ja totesin, et viel joskus tällaisen haluan. No nyt se sitten löytyi paketista! 

Paketeistä löytyi myös muutakin ihanaa kotiimme, nimittäin saimme vanhemmiltani tuon toivomani HAY:n Don´t leave me -pöydän. Nyt on vihdoin joku taso sängyn viereen, johon laskea puhelin ja kaikki  muu tärkeä. Ystävät ja sukulaiset muistivat meitä myös ihanilla paketeilla. Kiitos vielä niistäkin. 


 Uusi vuosi ainakin vaihtui ihanasti. Lensimme pikareissulle Lahteen katsomaan ystäviämme, söimme uskomattoman illallisen,nautimme kuplivaa, katsoimme raketteja, nuuskutimme vauvaa ja pelasimme pelejä. Ihanan leppoisa uusi vuosi ylsi pikkutunneille asti. Oli NIIIN upeaa nähdä tärkeitä ystäviäni, jotka ovat olleet elämässäni Lahdessa asuessani vahvasti mukana. Voi murut mulla on teitä aina ikävä. Onneksi tullaan aika ajoin käymään. Niin ja tervetuloa myös Ouluun.

Niin alkoi arki ja vuoden ensimmäinen työpäivä. Siitä selvittiin, mutta seuraavana yönä alkoi vatsatauti, joten siitä vielä toivutaan täällä kotosalla. Ihanaa vuoden aloitusta kaikesta huolimatta. Tulkoon tästä vuodesta 2013 upea vuosi!2 kommenttia:

  1. Moi Emmi :) Ompa mukavan näköistä. Sain hyvän vinkin, että täällä pitäisi käydä kurkkimassa. RR

    VastaaPoista
  2. Hei :) Kiva että tulit piipahtamaan blogissa. Tervetuloa toistekin!

    VastaaPoista