29 elokuuta 2012

Kohta löylyihin

1 Saunamittari House 13,95,- Prisma //  2 Lexington kylpytakki 139,- Stockmann // 3 Löylykauha House 12,95,-Prisma // 4 La Compagnie de Provence nestesaippua 16,50,- Stockmann // 5 Valkoiset Kota kiuaskivet 19,90,- Bauhaus // 6 Löylykiulu House 29,90,-Prisma // Origami pyyhkeet, Luhta Home. (Kuvat lainattu)
Muutto sen kuin vain lähenee ja me aletaan olla malttamattomia. Ensimmäiset laatikotkin on pakattu ja muutto on loppuviikosta. Kuumeilu meinaa vaan hidastaa tahtia ja viedä voimia.  Mietin, että nyt on aika puhua saunasta. Siitä ihanasta rentouttavasta huoneesta, jonne on mukava mennä lämmittelemään syksylenkkien jälkeen. Meille tämä uusi sauna tulee olemaan ensimmäinen yhteinen. Siispä hankintalistalla tai vaikka tuparilahjalistalla on löylykiulu ja kauha, saunamittari sekä nestesaippua.

Upeita olivat myös nuo Bauhausin valkoiset kiuaskivet, jotka antavat varmasti extra maustetta esteettiselle löylynautinnolle. Nuo Luhdan Origami pyyhkeet ostin jo asuntomessuilta, mutta ne ovat olleet visusti kaapissa odottamassa uuteen kylpyhuoneeseen pääsyä. Monestikohan olen niihin tarrannut ja miettinyt joskopa nyt, mutta malttanut jättää ne vielä hetkeksi odottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti