02 elokuuta 2012

Asuntomessujen makupaloja



Viikonloppu hurahti Tampereella. Hyppäsimme aamusta lauantaina  junaan ja puolen päivän aikaan olimme jo Tampereella. Tarkoituksena oli piipahtaa Särkänniemessä ja Asuntomessuilla. Olipa ihana lähteä yhdessä pikku "lomamatkalle". Oltiin oikein hotellissa yötä. Tänä vuonna messuilla oli edustettuna sitä tyyliä, mitä sitten siihen omaankin unelmaan haaveilen.



Väreinä näkyi paljon mustaa ja valkoista ja betoninharmaata. Lisämausteena oli paljon puisia yksityiskohtia esimerkiksi väliovet ja ikkunanpielet. Löytyi makeaa väriloistoakin ja etenkin lastenhuoneet olivat herkullisia.



 Messuilta löytyi ihania keittiöitä, joista olisin voinut valita useammankin suosikin. Ihan parasta, että kodinkoneetkin sulautuvat kaapistoihin valkoisen värinsä puolesta. Vetimiä ei myöskään näkynyt.






Huikein näky oli varmasti Louhi- kivitalo, jonka tilantuntu ja avaruus veti sanattomaksi.
Kymmenen hengen ruokapöytä kattauksineen oli upea näky. Se valon määrä. Aijai, mutta ehkä turhankin hienoa.




Mukava, mutta helteinen messupäivä meillä oli. Ei yhtä suosikkikohdetta, mutta paljon pieniä kivoja yksityiskohtia ja ideoita. Olipa mukava hypätä illalla junaan ja kohti kotia. Kotona mies totesi, että joko aletaan pakkaamaan sitä muuttoa varten. Totesin, et ai niin, siihen on viel kuukausi aikaa.
Hei vielä ehditte messuille! Mars!






2 kommenttia:

  1. Tämän vuoden messut on sijainniltaan nyt sen verran mutkikkaat, että jää väliin. Mutta jospa ensi vuonna...

    VastaaPoista