02 helmikuuta 2015

Keinuen


Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, vaikka täällä blogin puolella on hiljaista ollutkin. Ollaan oltu paljon kotona ja meillä on ollut vieraita joka viikonloppu, jos ei olle itse oltu kylässä. Miten ihanaa on ollut nähdä ystäviä läheltä ja kaukaa. Harvinaista herkkua meille. Vanhempieni käynti mahdollisti myös kahdenkeskisen leffareissun, joka oli ihan mahtavaa. Naurettiin että ollaan ihan kuin "helluspari". Meillä tuo kahdenkeskinen aika on todella kortilla, kun lastenhoitoapua ei ole tässä kodin tuntumassa.

Kotona on siivoiltu myös varastoja ja kaappeja. Turhat tavarat on laitettu kiertoon. Myös vauvatavaroita, joka tuntuu aika haikealta. Paljon olen säästänyt, mutta kaikkea kun ei vaan voi säästää. Haikein luopuminen oli valkoisesta nahkaisesta vaunukopasta. Muistan niin sen ensiajelun pikkuisen kanssa juuri alkaneen kesän auringossa. Ihania muistoja. Meillä tilaa vievä koppa pääsi kuitenkin varmasti hyvään kotiin uudelle kesän korvella syntyvälle pikkuiselle.

Uuden vuoden kunniaksi meille ripustettiin keinu. Käyttäjä on siitä aivan onnessaan. Voi sitä riemun kiljahdusten määrää kun neiti pääsee kyytiin. Ostin keinun ennen joulua Metsolalta. Kyseessä on siis Done By Deer - merkkinen lastenkeinu. Markkinoilla valinnanvaraa on todella vähän, joten olin tyytyväinen että tällainen kaunokainen meille lopulta päätyi. Uuden vuoden vaihteen jälkeen päätimme, että nyt alkaa keinuilut, sillä kokokin alkoi tuntumaan sopivammalta. Syöttötuolin pehmusteen kanssa menee vallan mainiosti vauhdit ja mikä parasta noita renkaita on kiva hypistellä vauhdin hurmassa.

2 kommenttia:

  1. Hei! Onko tämä pelkästään keinu vai onko siinä myös joustavaa kiinnitysköyttä, jolloin lapsukainen voi hypittää itseään lattiasta ylös? Kaunis on ja nuo renkaat varmaankin auttavat viihtymään keinussa.

    VastaaPoista
  2. Hei, tämä on tosiaan vaan pelkkä keinu. Lauta on sen verran leveä, ettei pomput onnistu ja narutkaan eivät ole joustavat. Ollaan kyllä tykätty tosi paljon ja mikä parasta neiti on tykännyt erityisesti. Renkaita on kiva hypistellä samalla vauhdin hurmassa :)

    VastaaPoista