02 marraskuuta 2014

Päätypaikka

Niin se vain marraskuu pyörähti käyntiin. Aamulla ikkunasta avautui ihana valkoinen näkymä. Lunta! Ai että miten valon määrä heti tuplaantui. Saa nähdä kauanko tätä lystiä kestää, sillä lämpömittari näyttää jo plussan puolta. Tässä talossahan lokakuu meni ihan hujauksessa tai sumussa, sillä unet on niin vähissä. Mutta nopeaa menee myös aika kun neiti kasvaa ja kehittyy. Mukana ei meinaa pysyä. Siis muutaman viikon päästä tulee puoli vuotta mittariin!

Seuraava hankinta alkoi olla ajankohtainen, sillä pikkuinen siirtyy kohta meidän kanssa pöydän ääreen syömään. Tähän asti makuja on maistettu Nunan sitterissä. Mietimme syöttötuolia tovin jos toisenkin. Halusimme ruokapöydän tuoleihimme sopivan ja monikäyttöisen syöttötuolin, joka menisi lapsella pitkään. Perus Tripptrapit ei innostanut ollenkaan, vaikka sellainen tuntuu niin monesta kodista tänä päivänä löytyvän. Minä olisin halunnut Artekin syöttötuolin, mutta sellaista emme onnistuneet mistään löytämään. Päädyimme tähän Brio Grow syöttötuoliin, jota ei myöskään enää valmisteta. Päätimme alkaa metsästämään tuolia käytettynä ja onnistuimmekin löytämään erittäin siistin yksilön ja vielä sopivaan hintaan kotiin postitettuna. Ollaan kyllä enemmän kuin tyytyväisiä. Tuoliin vielä pehmustetta ja ruokailuun alustaa, niin kyllä neidin kelpaa päätypaikalla istuskella ja lusikalla pöytään koputella. 

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva syöttötuoli!
    Itselläni myös etsinnässä Artekin syöttötuoli. Syvä huokaus, että vanhempani ovat aikanaan antaneet minulla käytössä olleen Artekin syöttötuolin eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. The wooden candle holder is very nice!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    VastaaPoista