05 maaliskuuta 2013

Pientä puuhastelua


Jos tästä sairaslomasta pitää joku positiivinen asia keksiä, niin ainakin se että aamupalaan on kerrankin rutkasti aikaa. Tee pitkään haudutettuna ja kaverina tomaatti-rosmariinileipää pitoutahnalla, mozzarellalla ja rucolalla. Nam.
Ehdin myös siirtää ajatukset opinnäytetyöhöni, oikolukea jo kirjoitettua tekstiä ja lukea lähdeaineistoa läpi. Kirjoittaminen koneella on aika tuskaa, sillä selkäni ei jaksa kuin hetken istumista. Se jyllää siis edelleen. Lääkärin mukaan epämääräinen selkäkipu. Liikkua pitää, petiin ei saa jäädä makaamaan. Äitini hoiti viikonloppuna selkääni Shiatsulla ja kylläpä teki hyvää. Toivotaan että hellittää ja pian, meinaa nimittäin jo usko loppua tämän kanssa.

 
Tämä pistoutahna onkin ihan uusi tuttavuus. Tutustuin tähän eilen, kun etsin maukasta keittoreseptiä pirkka.fi –sivuilta. Tahnaa suositeltiin Kasvis-papukeiton lisukkeeksi ja on mitä ihaninta myös leivän päällä. Siis kannattaa kokeilla. Rucola, tomaatti ja oliiviöljy sauvasekoittimella sekaisin ja lopuksi joukkoon lisätään parmesaani raaste ja valkosipulit. Leiväksi paistelin tätä Tomaatti- Rosmariinileipää. Hyvää ja helppo tehdä sekin.

Olipa hyvää. Nyt lepäämään ja tauko puuhastelusta. Leppoisaa tiistaita!2 kommenttia:

  1. Juuri löysin blogiisi lukijaksi! Ja nams mitkä leivät :)

    VastaaPoista
  2. Täällä ilmoittautuu myös uusi lukija :D Kuvat blogissasi ovat todella kauniita kuin myös koti <3

    VastaaPoista