18 helmikuuta 2013

Maanantain inspiraatiot • Maanantain aamuun vähän inspiraatiota kylppäristä ja keittiöstä. Meillähän meni yöunet, kun käytiin eilen asuntonäytössä. Voi että mikä remonttikohde nyt olisi tyrkyllä! Vähän liiankin hyvä. Sellaista me haemme, jossa seinät kaatuu ja kaikki pinnat tehdään uusiksi. Tiedättekö kun kävelin siihen asuntoon niin tuli juuri se tunne, kun menee katsomaan asuntoa ja ihastuu kertaheitolla, et tässä se nyt on.


  1.  Ja kuten arvata saattoi, niin minullahan suunnittelukellot soi koko yön ja eihän nukkumisesta tosiaan tullut mitään, niin taisi käydä vierustoverillekin. Nämä kuvat löytyivät kyllä siitä kansiosta, johon olen jo pitempään kerännyt fiiliskuvia. Voin niin elävästi kuvitella miltä siellä tulisi näyttämään kaiken rempan jälkeen. Niin vaaleaa ja valoisaa ja mikä keittiö.

   Mutta nyt vähän kapuloita rattaisiin ja ottamaan vielä enemmän selvää kohteesta ja tulevista remonteista. Ei hötkyillä. Aina saa kuitenkin haaveilla.

   3 kommenttia:

   1. Tääällä odotellaan jo malttamattomana koska saa pakata vasaran ja vatupassin kassiin ja lähteä kohti pohjoista! :D

    VastaaPoista
   2. Jos tää haave toteutuu niin hommaa on varmasti tiedossa! Että tervetuloa vaan :) Olette kyllä tervetulleita ihan milloin vaan muutenkin!

    VastaaPoista
   3. Moi Emmi! löysin kauniin blogisi sattumalta googlen kuvahaun kautta. Ajattelin jättää pienen viestin käynnistäni. Tosi kaunis koti teillä ja sun kuvista tulee hyvä mieli :) kiitos!

    VastaaPoista