17 joulukuuta 2012

Varaslähtö
Otettiin pieni varaslähtö jouluun tai siis lähinnä joululahjoihin. Nämä pussilakanat eivät sujahtaneetkaan pakettiin vaan pyykkikoneen kautta suoraan sänkyyn. Meillä on käytössä tuplapeitto ja siihen ei ihan helposti löydy pussilakanoita, tai ainakaan kivoja. Siis tämä tuplapeiton tarina on aika hauska. Puhuin miehelleni seurustelun alussa, että olen aina haaveillut tuplapeitosta ja joskus kyllä hankitaan tällainen meille. No sitten kerran kun kone laskeutui Ouluun ja astuin sisälle tupaan, niin siellähän se muhkea pilvi minua odottikin. Rakastuin ensi silmäyksellä. Väitän, että uneni laatu on nyt paljon parempi kuin ennen.


Kesällä ei tuota peittoa käytetty sen lämmön ansiosta, mut ai että kun sen otti taas esille. Olen vähän hassu, mutta ehdottomasti elämässä parhaimpiin asioihin kuuluu puhtaisiin lakanoihin pujahtaminen. Nyt vielä viisi yötä oman peiton alla ja sit joulun viettoon pohjoisemmaksi. Hei koitetaan vielä pinnistää kiltteydessä!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat lakanat, mistä noi on? :)

  VastaaPoista
 2. Nämä lakanat tilasin ellokselta. Oli niin mukavasti alessa et sain parilla kympillä!

  VastaaPoista
 3. Ihanat lakanat! :) Onko millaista materiaalia? Kerran tilasin Ellokselta setin ja oli niin kovaa, ettei käyttöön asti päässyt. Nyt oli ihania settejä taas, mutta tuo kovuus kummittelee :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä on ihanat lakanat, mutta totisesti materiaali on aika kovaa. Olen pessyt ne jo pariin kertaan ja ovat jo hiukan pehmenneet :)

  VastaaPoista