20 marraskuuta 2012

Joulupukki, joulupukki..1 Hay DLM Pöytä, Finnish Design Shop // 2 PS kynttiläkupit, Ikea // 3 Dots puinen naulakko pieni koko, Finnish Design Shop // 4 Design Letters Arne Jacobsen kupit, Finnish Design Shop // 5 Milk valaisin, Finnish Design Shop // 6 Teema valkoinen syvä lautanen 21 cm, Kodin Ykkönen // 7 LuhtaHome Origami kylpypyyhe, Prisma verkkokauppa, Valkoinen Reilu Kylpypyyhe, Kodin Ykkönen // 8 Parivuoteen Pussilakanasetti, H&MOlen viettänyt jo toista päivää flunssan kourissa sisällä ja surfannut kaikilla mahdollisilla sivuilla, jotka liittyvät sisustamiseen. Kokosin sitten tähän sellaisia pieniä ja vähän suurempiakin toiveita, joita toivoisin pukilta, kun lahjalista paisui mahdottomiin niin mukana myös toiveita ensi joulullekin. Siis jos olen tosiaan kiltti myös silloin. Lapsenahan lauloin "Joulupukki, tuo tutti.." Olinhan ne edellisjouluna pukin pikkutontuille lahjoittanut.
2 kommenttia:

  1. No niin kyllä laulelitkin! Taisit tulla katumapäälle kun niin reippaasti tutisi tontuille annoit. Nyt olet tehnyt tontuille lahjahankinnat helpoiksi kun kuvien kera toiveita kerrot...paitsi...muistahan jättää se virallinen kirje..ikkunan taakse, postitonttua odottamaan.;)

    VastaaPoista
  2. Muistan sen jotenki elävästi. Näihin kuviin ja tunnelmiin joulua ja paketteja odotteleen. Niin ja kirje tietysti vielä pitää tehdä ;)

    VastaaPoista