01 kesäkuuta 2012

Olohuoneesta

Olohuoneemme sisustus alkaa olemaan jo aika mukava, kun uusi sohvapöytäkin saapui. Tilasin sen jo huhtikuussa, mutta syystä tai toisesta se tuli kotiimme vasta pari päivää sitten. FinnishDesignshopissa oli tilatessani -20% ale, niin enhän voinut olla ottamatta lisäksi tuota Ferm Livingin tyynyä, josta olen vanhan blogin puolella myös haaveillut. Siitä tuli ihana väripilkku meidän muuten niin mustavalkoiseen sisustukseen. Mutta palatakseni vielä tuohon sohvapöytään, rakastan sitä. Se ikäänkuin kelluu ilmassa. Ihanan kevytrakenteinen, mutta tukeva. Ja mikä parasta tuohon tuoteperheeseen löytyy myös pikkupöytiä, jos vaikka joskus saamme paljon isomman olohuoneen.

Kesä tulee kohisten täällä Oulussa. Työtkin ovat alkaneet mukavasti. Flunssa vaan painaa ja ääni on käheä. Paljon olisi puuhaa kotona, kuten ikkunanpesua ja verhojen lyhennystä. Kesäksi voisi myös katsella kevyempää mattoa olohuoneeseen ja haussa on lisäksi torkkupeitto.5 kommenttia:

 1. Hieno pöytä! Ollaan oltu tosi tyytyväisiä noihin pöytiin! :))

  VastaaPoista
 2. Pöytä kyllä sopii teille, vallan mainiosti. Kauniiksi, kodikkaaksi on olohuone sisustautunut.:)

  VastaaPoista
 3. ai vitsi miten tyylikästä Emmi :) täällä mä haaveilen vielä sisustamisesta vasta. sultakin saa niin kivoja ideoita :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tyyny, kyllä kannatti! :)
  t. Kaisa

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Riikka, pöytä on unelma! Annastiina, kiitos ja tervetuloa kyläilemään! Katja, ei muuta kuin hihat heilumaan ja unelmia toteuttamaan, niin minäkin tein! Kaisa, oon niin tyytyväinen tuohon tyynyyn. Sopivasti väriä ja mukavasti sopii myös raitatyynyn kanssa.

  VastaaPoista