23 marraskuuta 2012

Valoa pimeyteen

Olen tosiaan jo viidettä päivää flunssan kourissa neljän seinän sisällä. Onneksi nyt alkaa jo pikku hiljaa helpottamaan tämä sinnikko tauti. Olen saanut/joutunut kauhistelemaan tätä olematonta valon määrää, siis hämärää on ihan koko ajan. Sitä komppaa vielä sade ja pilvinen keli. Siis missä se meidän ihanan valkea talvimaisema luuraa?




Onnekseni mies päätti piristää minua pienellä Stockan kävelyllä. Olin jo aikaisemmin ihastellut siellä La Case De Cousin Paul sisustusvaloja, eli tuttavallisemmin Pauli serkun valoja. Nytpä tämä yllättäjäni kävi ne sieltä hakemassa ja ai että tuovat ihanaa tunnelmaa kiviselle ikkunalaudallemme. Mukavasti valaisevat lyhdyn taustaa. Jos näillä eväillä eteenpäin tässä pimeydessä. Tästä alkaa oikeastaan joulutunnelman tuonti kotiin. Mitähän seuraavaksi keksitään.





20 marraskuuta 2012

Joulupukki, joulupukki..



1 Hay DLM Pöytä, Finnish Design Shop // 2 PS kynttiläkupit, Ikea // 3 Dots puinen naulakko pieni koko, Finnish Design Shop // 4 Design Letters Arne Jacobsen kupit, Finnish Design Shop // 5 Milk valaisin, Finnish Design Shop // 6 Teema valkoinen syvä lautanen 21 cm, Kodin Ykkönen // 7 LuhtaHome Origami kylpypyyhe, Prisma verkkokauppa, Valkoinen Reilu Kylpypyyhe, Kodin Ykkönen // 8 Parivuoteen Pussilakanasetti, H&M



Olen viettänyt jo toista päivää flunssan kourissa sisällä ja surfannut kaikilla mahdollisilla sivuilla, jotka liittyvät sisustamiseen. Kokosin sitten tähän sellaisia pieniä ja vähän suurempiakin toiveita, joita toivoisin pukilta, kun lahjalista paisui mahdottomiin niin mukana myös toiveita ensi joulullekin. Siis jos olen tosiaan kiltti myös silloin. Lapsenahan lauloin "Joulupukki, tuo tutti.." Olinhan ne edellisjouluna pukin pikkutontuille lahjoittanut.




17 marraskuuta 2012

Kaunis keskiviikko



Iltavuorot ovat joskus todella mukavia. Aamulla on omaa aikaa ja saa rauhassa heräillä tulevaan päivään ja tehdä mitä huvittaa. Näin kävi viime keskiviikkona, kun kurvasin jo heti aamusta Stockalle. Sain nimittäin töistä tunnustuksen erinomaisesta asiakaspalvelusta lahjakortin muodossa. Tämä lämmitti mieltä kovasti ja lisää kyllä paloa tuottamaan jatkossakin näitä erinomaisia asiakaskohtaamisia.






Sieltähän tarttui sitten mukaan pari kappaletta iittalan Ego mukeja, joiden tilavuus on  muuten hurjat 4 dl. Olen niiden veistoksellisuutta ja kauneutta useaan kertaan ihaillut, mutta niiden suolainen hinta on saanut minut vielä odotuksen kannalle. Tällä kertaapa mukeista sai vielä  kanta-asiakaskortilla viis euroa alea. Ne oikein kutsuivat sieltä hyllyiltä. Mukaan lähti myös kolmen euron kukkanen, jonka nimeä en tietenkään muista. Kotona totesin, että kylläpä kauniit asiat tekevät onnelliseksi. Nyt lauantai aamuna  mukit pääsevät ensimmäistä kertaa käyttöön kun syömme aamupalaa yhdessä pitkän kaavan mukaan.

Leppoisaa viikonloppua!


08 marraskuuta 2012

Puisia tuliaisia



Kymmenen päivää vierähti Tallinnassa kansainvälistyessä. Liittyi siis markkinoinnin opintoihini, jotka ovat aivan loppusuoralla. Kaksi viikkoa sitten ennen kuin laivaan nousin pyörähdin pikaisesti Helsingin keskustassa. Seisoin Pinon ovella jo ennen kuin se ehti aueta. Sieltä tarttui mukaan kaikkea puista mm. Hayn kapusta ja  jääkaappimagneetteja. Pussinsulkijoita ostin myös joululahjoja varten.Ajattelin tänä vuonna tehdä jotain makeaa ja pakata oikein kauniisti, mutta eipä siitä vielä enempää. Nuo kauniit kävyt löysin sitten Tallinnasta, sopivat vaikka joulukoristeiksi. Hei kiva olla taas pitkästä aikaa blogin äärellä. Ihana kun on nyt siihenkin aikaa. Ollaanpa kuulolla kuomat!